H!DE Pres. EMI GALVAN (AR) & DOWDEN (CAN) 07.19. (Heaven INC & Tebron Birthday Bash)

H!DE Pres. EMI GALVAN (AR) & DOWDEN (CAN) 07.19. (Heaven INC & Tebron Birthday Bash)

Nyitás:2024. július 19., péntek, 22:00
Zárás:2024. július 20., szombat, 06:00

Mikor a tánc és a zene találkozik, különleges varázslat születik. Ezt a varázslatot hozza el nekünk a H!DE Party Series július 19-én!

H!DE Party Series bemutatja
Mikor a tánc és a zene találkozik, különleges varázslat születik. Ezt a varázslatot hozza el nekünk a H!DE Party Series július 19-én, ami nem csak egy átlagos éjszakát ígér, hanem egy felejthetetlen zenei utazást kínál azon progresszív house rajongók számára, akik már régóta várnak erre a pillanatra. Készüljünk, mert ez az este két különleges vendéget hoz el nekünk, Emi Galvan-t Argentínából és Dowden-t Kanadából, akik biztosan magukkal ragadnak minket dinamikus szettjeikkel.
Emi Galvan, a progresszív house varázsló, neve sokaknak csenghet ismerősen, különösen azoknak, akik követik Hernan Cattaneo vagy Nick Warren track listáit. Galvan nem csak hogy rendszeres vendége ezeknek a listáknak, de saját zenéivel és színpadi produkcióival is hódít a progresszív house szerelmesei körében. Egyenesen Argentínából érkezik, hogy bemutassa dinamikus, "seggrázós" szettjeit, amelyek már sokakat rabul ejtettek világszerte.
Üdvözöljük Dowden-t, a kanadai zenei tehetséget.
Dowden barátunk először látogat el hozzánk Budapesten, de biztosak lehetünk abban, hogy nem utoljára. Kiváló zenei ízlésével és tehetségével már bizonyított a progresszív house és melodic techno zenék világában. Kanadából érkezik, hogy csatlakozzon Emi Galvanhoz és együtt hozzanak létre egy felejthetetlen éjszakát számunkra.
Az esemény további különlegessége, hogy egyben több születésnapot is ünneplünk. A H!DE csapatból, a HEAVEN INC. oszlopai - Bogi és Zsolti, valamint Tebron - is itt fogják megünnepelni ezt a különleges napot. Ez adja meg a tökéletes kifogást mindannyiunk számára, hogy csatlakozzunk hozzájuk ebben a csodás zenei utazásban.
Akvárium Klub: A tökéletes helyszín a zenei utazáshoz.
Nem lehetne tökéletesebb helyszínt választani az ilyen jellegű esemény számára, mint az Akvárium Klub Volt Lokál terme. A klub atmoszférája és technikai felszereltsége tökéletesen megfelel ennek az estének a varázslatának, így minden adott a felejthetetlen élményekhez.
A H!DE Party Series nem csak egy zenei esemény, hanem egy felhívás is egyben, hogy találjuk meg önmagunkat a zene és a tánc által. Szakadjunk ki a hétköznapi monotonitásból, töltsük meg a táncteret élettel, mosolygós arcokkal, és önfeledt tánccal. Mert végül is, a zene mindenkié. Tarts velünk ezen az csodás zenei utazáson!
Lineup:
• Emi Galvan
• Dowden
• Kühl
• Heaven INC.
• Tebron
Elérhető jegyek
Super Early Bird
4 000 Ft
Már nem kapható
Early Bird
5 000 Ft
Már nem kapható
Elővétel / Presale
6 000 Ft
Már nem kapható

Ezek is érdekelhetnek