Kapcsolat


Kedves vásárlóink!

Amennyiben rendezvényekkel kapcsolatos kérdéseik vannak, szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a legfrissebb és legpontosabb információkat mindig a rendezvények hivatalos weboldalain és Facebook oldalain találhatják meg. Ezen platformokon keresztül kaphatnak választ kérdéseikre, ezért kérjük, forduljanak ezekhez az oldalakhoz a legmegbízhatóbb információkért. Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy rendezvényekkel kapcsolatos érdeklődésekre nem áll módunkban válaszolni emailben. Köszönjük megértésüket és reméljük, hogy a hivatalos források segítségével minden szükséges információt megtalálnak!

Mielőtt írnának nekünk, szeretnénk javasolni, hogy látogassanak el a Gyakran Ismételt Kérdések részlegünkre. Ott sok hasznos információt találhatnak, amelyek segíthetnek kérdéseik megválaszolásában. Amennyiben további segítségre van szükségük, természetesen szívesen állunk rendelkezésükre!


Nem találod a jegyedet?                         https://oneticket.hu/login
Nem akarod letölteni az alkalmazást?   https://oneticket.hu/login
Csak számlát kaptál, jegyet nem?          https://oneticket.hu/login

✉️ Email: info kukac oneticket.hu (Kérjük csak egyszer írj egy jeggyel kapcsolatban!)

Telefonos ügyfélszolgálatunk MEGSZŰNT!
Partnereink az admin felületen keresztül elérhetik a telefonszámainkat)

Amennyiben visszatérítésükkel kapcsolatban értesítést kapnak a Bariontól, hogy a folyamat nem valósítható meg a bankkártyájuk megváltozása, lejárata vagy cseréje miatt, kérjük, továbbítsák ezt az üzenetet a bankszámlaszámukkal és személyes adataikkal együtt az [email protected] címre. Miután feldolgoztuk kérésüket, a visszatérítést az Önök megadott számlaszámára utaljuk. Felhívjuk figyelmüket, hogy e folyamat során egy egyszeri adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyről bővebben az Általános Szerződési Feltételeinkben olvashatnak.


Fontos megjegyezni, hogy az értékesítési pontokon vásárolt jegyek visszatérítését cégünk végzi bankszámlára, de ez csak a megfelelő számla benyújtásával lehetséges. Amennyiben a szervező ilyen utasítást ad, kérjük, küldjék el a szükséges számlát az [email protected] címre.